Три момичета, които превръщат рисунките на голи тела в картини. Бързата скица е най-прекия път предаващ впечатлението от модела.

Едно кратко изследване на характера, проявен в контура на силуета, напрежението в мускулите, и структурата на плътта.

Емоцията нарисувана, като неосъществено действие. Крайният резултат се явява, като стоп- кадър, съдържащ в себе си концентрацията на един микрокосмос.



Елена Емилова Стумбова (р.1989 в гр. София)
Елена е действащ сценограф на театрални постановки, концерти и музикални клипове, също така взема участие в различни фестивали и филмови продукции. Печели приз за най – добър сценограф на випуск 2012 в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. През 2008 завършва живопис в Националната художествена гимназия за изящни изкуства "Илия Петров", гр. София. Учила сценография в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов", София.



Нора Кирилова Ампова (р.1989 в гр.София)
Нора активно се изявява на художествената сцена, участва в различни проекти, съвместни и самостоятелни изложби, както в България – така и в чужбина. През 2008 завършва живопис в Националната художествена гимназия за изящни изкуства “Илия Петров“, София. А през 2013 предстои да завърши пет годишното си обучение и да се дипломира като магистър по живопис в Националната Художествена Академия , София.



Силвана Илиева (р.1989 в гр. София)
Силвана се изявява като сценограф на театрални постановки и клипове, участва в сценографското квадрианале в Прага 2011. През 2008 завършва живопис в Националната художествена гимназия за изящни изкуства "Илия Петров", гр. София. През 2014 завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ - специалност сценография в София.

Къде: Галерия "Антракт"
Откриване: 22.01(сряда) от 19:00часа.
Изложбата ще продължи до: 04.02.1.2014