Тв водещата Ева Кикерезова призна, че се е хванала на поредния номер на безразсъдни измамници.

Тъй като е твърде жалостива тя повярвала, че помага на болно дете и дала 50 лв. После се оказало, че са я излъгали.

Ето какво написа Ева на страницата си във Фейсбук:

"Прибирайки се към вкъщи с колата на нашата улица вървеше майка, гушнала 8-9 годишното си момче. Веднага спрях и попитах дали му е лошо, дали не искат да ги закарам в болницата, а майката - изстрадала, мургава жена, със сълзи на очите ми каза, че детето не може да ходи, защото има инфекция на половия му орган, ще му правят в сряда операция - забелване (мъжките майки знаят какво е това) и тя е тръгнала да проси пари за антибиотиците и изследванията - 47,50 лв.

Естествено много се разстроих и аз и веднага и дадох 50 лв, дори издърпах пакета с бисквити от ръцете на моето дете от задната седалка, за да го дам на момченцето. Поисках да я закарам, тя отказа. През следващите 500 метра едвам закарах колата до нас, задавена от сълзи и обясняваща на Николай колко мъка има на този свят и как трябва винаги да помагаме на нуждаещите се.

10 минути по-късно ми се обади брат ми и аз, още подсмърчаща, му разказах защо съм толкова тъжна. Единственото, което ми отговори беше: "Не ми казвай, че си се хванала. Това е редовен номер!"

Чувствам се най-наивно - глупавата жена на света и не се ядосвам за парите, а за това, че злоупотребяват със здравето на своите деца!