Певецът, композитор, продуцент и актьор Джон Леджънд бе определен от списание People за "най-секси мъжа сред живите" и ще се появи на корицата на новия брой на изданието този петък. Той самият заяви обаче, че се чуди дали ще може да оправдае титлата.

40г-годишният изпълнител, който е женен за модела Криси Тайген, от която има две деца, е първият чернокож мъж, получил "Еми", "Грами", "Оскар" и "Тони" за своята работа на сцената и на екрана. Леджънд споделя, че титлата го е развълнувала, но в същото го е притеснила, тъй като създава много напрежение. "Всеки ще започне да ме сочи, за да види дали съм достатъчно секси, за да заслужа тази титла", коментира той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Миналата година списанието определи Идрис Елба като най-секси мъжа, а преди това титлата, която се определя от редакторите на изданието, са получавали още Блейк Шелдън, Крис Хемсуърт, Адам Ливайн, Джордж Клуни и Чанинг Тейтъм. Леджънд, който в момента е съдия в американската версия на предаването за таланти The Voice, има десет награди "Грами" за дебютния си албум от 2004 г. Get Lifted и баладата си Ordinary People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Той взе "Оскар" и за песента си Glory към филма "Селма", а награда "Тони" получи като копродуцент на пиесата от "Бродуей" - "Джитни". "Еми" пък взима като продуцент на телевизинната адаптация на "Исус Христос Суперзвезда" от 2008 г., в която той играе Исус.