Телевизионната история от вчера вечерта не е същата, след като професор Юлиан Вучков и „Господари на ефира” сключиха примирие. 82-годишният коментатор е един от най-яростните критици на предаването, като не щади нито водещите, нито адреналинките, дори и темите на предаването, отдавна превърнало се в институция. Професорът бе изненадан от репортерката на Господарите Пополина Вокс, която дори се хвърли да го прегръща и като възпитан кавалер, възрастният мъж не отказа ласка на брюнетката.

Той колебливо попита: „Коя сте Вие?”, но след като разбра, че е представителка на един от най-големите му врагове запази спокойствие. Професорът нямаше как да не процеди през зъби: „Всички да сме живи и здрави” като пожелание към предаването и побърза да се скрие от камерата.

Господарите празнуваха бляскаво 15 години в ефир, като първо превзеха сцената на „Като две капки вода”. Те бяха аплодирани от публиката и поздравени от журито на музикалната надпревара. Празненството продължи в програмата на Нова и след това от 23.00 часа, когато телевизионерите показаха своите най-големи гафове и разрязаха огромна торта с тяхното лого.