Чаровната брюнетка Силвия Петкова, която изненадващо се появи в петия сезон на „Под прикритие” в ролята на ченге психолог, е любовница на продуцента и режисьор на филма Димитър Митовски.

Според запознати, макар и талантлива, актрисата попада в сериала най-вече заради връзката си с Митовски. Източниците ни твърдят, че бившата приятелка на Калин Врачански се е явила на кастинг за ролята на полицайката само формално, за да не бъде гледана с подозрение от колегите си, че е връзкарка. Освен това продуцентът и режисьор специално е вкарал образа на жена ченге, какъвто до момента нямаше в „Под прикритие”, пише "Уикенд".

Митовски е преценил, че 28-годишната бивша републиканска шампионка по плуване ще се справи със задачата да изиграе криминален психолог с железен характер и здраво кроше и така да разбие монопола на мъжете в екипа на инспектор Попов. Героинята Яна Танева е ключова за петия сезон, като на моменти дори измества Куката на Мариан Вълев. Всъщност според сюжета полицайката се влюбва в лошото момче и в следващите епизоди ще стане ясно дали между двамата ще има реална секс афера.



Кинаджии твърдят, че Силвия Петкова и Димитър Митовски станали особено близки на снимките на тийнейджърския сериал „Революция Z”, който отново бе продуциран от него. Там актрисата, която понастоящем се изявява в театър „София”, играеше учителка по литература. Още през 2012 г. продуцентът си харесал позитивната и чаровна млада актриса, която тъкмо се бе раздела с Калин Врачански след 8-годишна връзка. Колеги подозираха Силвия, че е интимна и с колегата си Борис Георгиев.

Димитър Митовски, който има сериозни финансови проблеми, свързани с предишните му филмови проекти, сериозно се е отдал на алкохола. Режисьорът бе доста неадекватен на премиерата на петия сезон на „Под прикритие” в зала 3 на НДК. От екипа на сериала издадоха, че режисьорът обръщал чашка след чашка още по време на снимките. Сега обаче алкохолната му зависимост ставала все по-видима и няма как да остане незабелязана за околните. Присъствали на премиерата се питат дали само алкохолът или други субстанции са причина режисьорът да представи екипа на новия сезон с блеснали очи и със завалени думи.

Източник: hotarena.net, Сн.: Булфото