Многократно Светлана Гущерова е заявявала в интервютата си, че в лицето на съпруга си Християн е открила своята голяма любов. Оказа се обаче, че сексапилната блондинка си има и тайна, неподозирана досега страст. И ето, че най-после се осмели да "свали картите". Тайната любов на Гущерова се оказа породист кон от конюшнята на Алекс Арабаджиева. Както е известно, хотелиерската наследница е състезател по конен спорт, какъвто практикува и нейният приятел Венцислов Изов.

Именно част от техните коне участваха в поредната фотосесия, която Светлана е заснела тези дни с новите модели на бранда си за луксозни нощници и пижами. "Horse Love" - написа блондинката към стори, на което гальовно позира до расовия състезателен кон.
Гущерова не за пръв път демонстрира любовта си към аристократичните животни. Преди няколко години в ролята на модели до съпругата на Християн Гущеров застанаха обитателите на конна база край Пловдив.

Тогава по време на фотосесията имаше малък инцидент - след продължилата няколко часа фотосесия, жребецът прояви нрав и изхвърли от гърба си бившата плеймейтка. Тя извади късмет, тъй като точно в този миг от едната страна на коня бил човек от снимачния екип, който в последния момент хвана Гущерова и я спасил от падане и сигурни травми.