Внушителните 1111 рози получи Преслава на 11.11 вечерта – подаръкът, вдъхновен от датата на официалната поява на новия й албум „Как ти стои”, й беше поднесен на участието й същата вечер, което пък по щастливо стечение на обстоятелствата беше в родния й град Добрич.

Находчивият поръчител на цветната феерията, чието изработване със сигурност е отнело доста време, е неин почитател от години – Тихомир, който неведнъж е показвал отношението си към Преслава. Сред другите големи жестове, които е правил досега за нея, е решението му да кръсти своя хотел в Априлци именно на певицата – Presslava Resort.

Още една красива изненада получила Преслава, разказа тя пред novfolk.bg - нейна почитателка пропътувала стотици километри, за да й подари точно същата вечер торта с обложката на новия й албум и огромна плюшена играчка. И сладкото изкушение, и част от розите Преслава споделила с почитателите си, дошли да се забавляват с нея в Добрич.

И на следващата вечер хубавите емоции продължили, вече в Севлиево – там бил поредният ангажимент на Преслава, а сред гостите в клуба били Яница и нейният приятел. Присъствието на колежката й от „Пайнер” станало повод за бонус към традиционната програма на Преслава – импровизиран дуетен концерт, който накефил максимално и всички в заведението, и самите певици. „Откакто е излязъл албумът, получавам само приятни изненади”, щастливо сподели Преслава.