Изненадите във VIP Brother продължават – номинациите се отменят, защото един съквартирант ще напусне Къщата по собствено желание.

Кой е той и какви са мотивите му – вижте в live предаването довечера.

Докато едни влизат, а други излизат, в Къщата се появи Диктатор. Стефан и Евгения държат абсолютната власт и животът на съквартирантите се ръководи от тяхната воля и желания.

Двамата получиха тайна мисия от Big Brother, която ще определи бюджета на участниците. За да имат успех, те трябва да съберат най-много негативи при следващите номинации.



Ако не успеят, седмичният бюджет в Къщата ще бъде едва 100 лева. Тази вечер зрителите на Нова телевизия ще видят как Диктаторът изпълнява задълженията си.



Тачо и Жени са облечени в подобаващи одежди, а в тайната стая, която обитават, имат монитор и интерком, чрез които контролират всяко действие на съквартирантите.

По волята на Диктатора всички лични вещи са отнети, няма грим, няма козметика, мъжете са гладко обръснати, а жените с изрязани нокти.



Всички трябва да се обръщат към Стефан и Евгения с „Ваше Височество“ и всяка сутрин да пеят химн в чест на техния водач.