Неподозиран победител излезе на преден план в шестия сезон на "Като две капки вода", който приключи тази вечер. Очакваният първи от публиката беше фолк певеца Константин, а според жълтите клюки това трябваше да е лолитката Гери-Никол. Нито един от двамата обаче не се овенча с челното място!

Оказа се, че Славин Славчев е големият победител в хитовото шоу за имитатори на Нова телевизия, а наградният фонд му подсигури лек автомобил. Той надви в шоуто с перфектна имитация на Ян Гилън от Deep Purple. В социалната мрежа изригна вълна от недоволство от първенеца. Мнозина оспориха достоверността на зрителския вот, който изцяло определяше първото място. "Хората, които гласуват са предимно младите. Странно е, че те са подкрепили имитация на рокаджия, а не българското в лицето на образа на Васко Кеца или пък по-модерното звучене", обсъждат зрители на формата. На второ място в "Капките" се закова актьора Иван Юруков, той имитареше Джон Ленън. Коцето като Васил Найденов и Гери-Никол ала Риана, се наредиха съответно на трето и четвърто място.

На финала на шестия сезон бяха раздадени и специални награди за всички от сърце. Горещата плеймейтка Златка Райкова получи приза "Мис Еволюция". С купа и медал в категория "Мис езикова бариера" се окичи Софи Маринова. "Мистър пластик" стана Славин Славчев, а Борислав Захариев-Боби Турбото е "Мистър феникс". Маргарита Хранова получи купата за "Мадам сензация". Призът "Мистър машина" отиде при Константин. На Гери-Никол бе връчена "Мис Dancing queen", а Иван Юруков грабна наградата "Мистър Оскар".

От всички имитации на финала в "Капките", най-неуспешна се оказа тази на Гери-Никол, която влезе в образа на идолката си Риана. Родната изпълнителка стоеше на сцената като пренавита и освен до известна степен визуално, не докара гласа на любимката си. Иначе критичният Фънки обаче пощади от критика кадъра на "Х Фактор". "Много хубаво е, че долавях нещо от тебе, като твоя бленда, а не пя едно към едно с оригинала. Браво, за което, защото това много ми хареса. По-добро е от оригинала", лицемерно закова устатият дебеланко. 

Един от най-любопитните дуети на вечерта беше този на Маргарита Хранова и Софи Маринова. Те влязоха в образа на Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън. Направи впечатление, че естрадната ветеранка демонстративно надпяваше половинката си, за да изпъкне. В същото време Маринова показа уважението си, като предпочете да не влиза във вокална битка с Хранова.

Една от най-добрите имитации на вечерта представи Константин. Не само като глас, но и визуално го видяхме досущ като Васил Найденов. Оригиналът, който беше сред гостите на лайва, също възкликна от двойника си. Въпреки, че е върл противник на попфолка, Кеца не скри възхищението си: "Той е кадърен човек, все пак е стара чанта. И Рачков и Зуека са стари чанти... Да си жив и здрав, Коце! Сигурен съм, че ще победиш", заяви Найденов с шеговит тон. Уви, победата му се изплъзна и по този начин категорично бяха опровергани спекулациите, че именно Коцето ще победи в последния сезон на "Като две капки вода".