Прочулата се като съблазнителка в "Островът на изкушението" и с голата си изява като репортерка в "Пуснете водата" Калина Паскалева изтипоса тайните на родния елит с дебютната си книга "Дневникът на една курва".

Без да е споменато изрично, че романът е автобиографичен, споменатите в него детайли оставят такова впечатление.

В "Дневникът" Калина описва работата си като хостеса в известен чалга клуб и отношенията си с популярни родни дами.

"Обожавах изпиващите погледи на оборотни мацки като Ирен Онтева и Наталия Гуркова – толкова злоба и завист имаше в тях. В тези години те бяха най-вървежните, но въпреки това в мое лице виждаха жестока конкуренция, която КЗК няма как да санкционира и обяви за нелоялна. Цялата настръхвах от удоволствие като си помислех, че аз съм нощния им кошмар. Онтева, като по-непринудена, цялата трепереше от злоба, когато с грациозна стъпка и подкупваща усмивка минавах край нейната маса. Докато по-обиграната Гуркова не даваше толкова явен вид на бушуващите в нея емоции. За да ги вбеся, умишлено театралничех, връткайки дупето си по-умело от депутат с 5 манадата", пише Паскалева.

*Наталия и Ирен

В разказите си, тя не пропуска и редовните посещения на футболистите в чалготеката.

"Мартин Камбуров и Дарко Тасевски бяха най-редовните и доста актуални сред девойките бръмчалки. Макар да няма разумна причина, дори Славчо Тошев си намираше нещо сносно за чукане. Знаех как да омайвам нахаканите и зализани футболисти, а и те не бяха от трудните. След първото уиски бяха готови да вкарват голове и най-вече в моята врата. Най-напористо ме сваляше един дългокос сладур, когото наричаха Джизъса. По ръцете си имаше нарисувани повече икони, отколкото има на свода на "Александър Невски", а в интервютата си постоянно говореше за смирение и християнство. Явно искаше да му опростят натрупаните грехове. А те бяха сериозни! Заливаше телефона ми с настойчиви СМС-и, обеща да ме направи своя кралица, но короната ми се търкулваше на излизане от царския комплекс на Околовръстното. Ароматът на кожата му ме влудяваше, исках да му се нахвърля още на път за там. Усещането да съблазняваш толкова набожен мъж беше повече от възбуждащо. Сякаш прелъстяваш патриарх, но в обезкосменото тяло на здрав и чистокръвен жребец. Така и не разбрах поза ли беше цялата му философия или наистина вярваше“, разказва Паскалева.

*Мартин и Дарко

Връзката й с Джизъса е завършила безславно, след като тя се раздрънкала за нея пред приятелки, пише nauho.bg. "Единственото, което ми остана от него, беше споменът за страстните нощи, бурните многократни оргазми, смачканите чаршафи и скъпото му червено италианско бельо", пише още в "Дневникът на една курва".

*Калина