Въпреки че преди около месец актьорът отрече да са разделени, истината е, че двамата преживяват голяма криза в брака си. Причината е изневяра от страна на Ники, за която половинката му разбрала и решила, че няма да може да прости, научи „Галерия“.

Русокосият красавец обаче се надявал, че все пак ще му се размине, затова не спирал да умолява Саня да намери начин да останат заедно. Неслучайно направил и официалните изявления, за да не й даде възможност първа да проговори за случилото се и нещата между тях да приключат окончателно.



Влюбените бяха вдъхновение за мнозина, защото тяхното щастие можеше да стопли сърцата на всички. Години наред те поддържаха изключително мили отношения, работеха съвместно по различни проекти и все се чуваха слухове за бебе.

Те обаче така и не започнаха опити за увеличаване на семейството, а времето и натовареното ежедневие може окончателно да съсипе връзката им.

Ники Илиев все по-често гледал настрани, но не защото не държи на Саня, а понеже при тях трайно са се настанили скуката и напрежението. Съпругата му редовно изпадала в негативни настроения, защото й куца не само личният живот, но и прословутата й кариера, която има само и единствено благодарение на семейството на Илиев.

Баща му е режисьор и чрез него тя получава роли, иначе ако чака на таланта си, би останала на улицата, смятат колегите й. Тези приказки съсипвали Саня, а Ники не успявал да я увери, че няма нужда да ги приема навътре. Сега двамата се опитват да съберат парчетата на любовта си и отново да се превърнат в двойка за пример, пише blife.bg