Нова книга от бестселъровия автор Елин Хилдебранд („Перфектната двойка”) разказва заплетена интрига в тропически рай през зимата. „Зима в рая”, нова книга от автора на хита „Перфектната двойка” Елин Хилдебранд, излиза на български, за да пренесе читателя в обстановката на тропическата Коледа. „Зима в рая” – нестандартното съчетание между романс и криминална история, с което Хилдебранд става известна – отваря прозорец към преплетени съдби, семеен живот, облечен в тайни, и към неудобната истина, че не всички са невинни в рая.

Новата година започва по обичайния си начин за Айрийн Стийл. Старата рутина я прихваща и няма изглед колелото да се завърти извън своето добре познато русло. Мъжът на Айрийн, Ръс, е заминал на поредната си дълга командировка. В работата ѝ назряват проблеми, а двамата ѝ синове са далеч от нея, заети да се оправят със собствените си животи. Не е много това, което е останало от семейството ѝ. Но все пак – като всички други – и Айрийн таи надежда, че новата година ще донесе със себе си някаква позитивна промяна.

До момента, в който късно обаждане я известява, че мъжът ѝ е мъртъв, загинал в катастрофа с хеликоптер на остров в Карибите. Островът е райско кътче за хора с много пари, Ръс изобщо не би трябвало да бъде там. Но една тайна пропуква бента, за да се излеят всички други, и скоро Айрийн научава, че любящият ѝ съпруг е притежател на луксозна милионерска вила, а също и че е имал второ семейство. Наранената и объркана жена лети заедно със синовете си до мястото, крило години наред неподозирания втори живот на мъжа ѝ. Тя си мисли, че иска да научи всички тайни… но това означава да опознае острова и неговите обитатели.

Автор на над 25 романа, Елин Хилдебранд се прочува с уникалния си стил, бленда между класически романс и криминална интрига. За пейзаж на историите си тя избира тропически острови, отдалечени от сивотата на деня – кътчета от рая на Земята. Но под бляскавата фасада винаги се крият мрачни страсти и тайни, за които хора са готови да убиват. Коледата се празнува и на плажа в „Зима в рая”, а героите на Хилдебранд жертват всичко, което някога са вярвали, че имат, за да извоюват живота, който знаят, че заслужават.