През последната година топ дизайнерката Миглена Каканашева, наред с признанието "Бизнес дама на 2015-та", бе номинирана в още няколко престижни конкурса, а след броени дни предстои да се проведат нашумелите лайфстайл наградите на столичен мол, където тя и ангелите й отново са основни претенденти в няколко категории.

Този факт обаче вече твърде много започва да дразни конкурентките й, които всячески се опитват да я елиминират от модния бранш. Дори през последните седмици се тръби, че тя е подложена на постоянно изнудване, като се опитват да я изкушат с крупна сума пари, за да се откаже от номинацията си или в случай на победа в нейната категория, публично да я присъди на своя конкурентка.

Набезите им обаче едва ли ще се увенчаят с успех, тъй като многократно сме видели, че дизайнеркато цени признанието много повече от парите и поставя амбициите си да е номер 1 над всичкo, също така пръска космически суми по тази си цел.

Подкупът не е единственото средство, с което се опитват да саботират Каканашева. Не веднъж се е случвало хора от екипа й - например гримьора, да не дойде за заснемане на фотосесия, а после да бъде засечен с нейна конкурентка. За това Каканашева е ограничила до минимум екипа си от хора, на които се доверява и е поискала подписването на договори за ексклузивност с тях срещу пословично високи хонорари.

Всички познаваме болните амбиции и пиперливата натура на дизайнерката и е повече от ясно, че подобни неща само още повече я мотивират, така че предстои да видим какво ще се случи на предстоящите награди, на 08.11.