Поп фолк дивата Емилия и новородената й дъщеричка Мира напуснаха вчера столичния "Майчин дом" и вече са у дома при щастливия татко Коко Динев и братчето Иван, научи ПИК.

Макар церемонията, на която се събират щастливите роднини, баби и дядовци, по принцип да се извършва около обяд, известното мамче е било изписано от Университетската акушеро-гинекологична болници в късния следобед, за да си спести любопитните погледи на пациенти и техните посетители.

Въпреки това обаче семейството не е останало незабелязано и неразпознато при напускането на болничното заведение. Да си вземе малката госпожица е дошъл татко й Коко, като според наблюдателни очевидци на изписването е сияел от щастие. Бизнесменът пристигнал с два мерцедеса, придружен с няколко от гардовете си.

В болницата го чакала майка му Беба Динева, но святовете й - родителите на Емилия, не били забелязани на изписването. Звездата била подкрепяна от млад мъж с брада и бръсната глава, който няма кой друг да е, освен личният й мениджър Светослав Кюрчийски.

Така миналата нощ бе първата на малката Мира Динева в дома й. Зимния сезон Емилия и бебето ще останат в софийския апартамент на семейството. А когато се затопли времето напролет ще се преместят в резиденцията си в Сандански.

Идният уикенд пък се очертава тежък за татко Динев. Бившият футболен бос е поръчал за утре вечер щедра трапеза за близките си приятели в Сандански, които ще пият и пеят за здравето на Мира Динева, пише ПИК.

Снимка: Facebook