Съквартирантите от къщата на „ВИП брадър“ изпратиха в последния му път своя приятел Радослав Кавалджиев – Роро, който почина внезапно на 40-годишна възраст в петък.

Фолкпевицата Рени, поп певицата Жана Бергендорф, тв водещите Ирина Тенчева, Надя Иванова и Деси Цонева и милионерът Борислав Комсийски, с когото бяха заедно на Бали, дойдоха да кажат последно сбогом на своя приятел.

Водещите на „Милион и едно желания“ Лили Вучкова и наследничката й в детското предаване Лара Златарева също уважиха паметта на сина на естрадната легенда Вили Кавалджиев.



Освен съквартиранти, на опелото в столичния храм „Света София“ дойдоха и други популярни лица като поп звездата Ирина Флорин, Йоана Захариева-Йоко, тв водещите Диана Алексиева и Мартен Роберто, актьорът Явор Бахаров, музикантът Константин Марков от групите „Тангра“ и „Легендите“, дизайнерката Божидара Бакалова, дъщерята на Камелия Тодорова – певицата и композитор Рейчъл Роу. Десетки близки и приятели също се включиха в траурната церемония. Ковчегът с тялото на Роро, на излизане от църквата, беше изпратен с аплодисменти.