От телевизията не правят официално изявление, а и изглежда е трудно да обяснят кого е ядосала Вулева, за да я разкарат така ненадейно.

Тя е една от най-недолюбваните персони от екипа на TV7.

Вулева винаги е била противоречива личност, а нейното предаване ''Сигнално жълто'' направи истинска революция в бг телевизията, макар да беше излъчвано по кабеларката ''Скат''.

Тя се завърна с далеч по-премерения тв таблоид ''Панаир на суетата''. Най-интересното бе, че не кой да е, а Николай Бареков я взе на работа.

За никой не е тайна, че благодарение на Вулева, бившият водещ от btv се сдоби със звучния прякор ''Ники Дудука''. В предаването на Албена бяха излъчени скандални кадри, в които Ники е в обичайната си среда – между мутри и чалга певица. Облечен в народна носия, във видеото той се изявява като ''конферансие'' на фолк увеселение, танцувайки кючек и плещейки цинизми на микрофона.

За да покаже, че е над нещата, Николай Бареков взе под крилото си бившата врагиня.

Стилистите се помъчиха да излъскат имиджа на Албенчето и да позатворят голямата й уста. Изглежда плановете им да я променят не са успели, защото предаването на Вулева пада. Последното издание бе на 26 януари, а от днес то мистериозно изчезна от програмата.

Тя мълчи, шефовете мълчат, но истината скоро ще лъсне, пише kliuki.bg.

Може би голямото отмъщение на Бареков е било именно това – да влезе под кожата на врага, а после с авторитет на шеф да я изрита като мръсно коте.

Надали Албена Вулева ще падне по гръб. Предстои развръзката на поредната тв драма, която за зрителите ще бъде само още един панаир на суетата.