Фолк певицата Ани Хонг се оказа аут от сериала „Фамилията“. Екзотичната фолк дива напусна сериала при пълна мистерия.

Въпреки че направи истински фурор с малката си роля на прислужница в сагата, героинята на младата певица изчезна от сценария без никакви обяснения. Тя така и не се появи в първите серии на новия сезон, без да е ясно какво се е случило с нея.

Участието на Ани в лентата бе повече от ярко, макар тя да не беше сред водещите персонажи. Въпреки това младата певица успя да изиграе ролята си толкова добре, че зрителите бяха повече от заинтригувани от съдбата й в сериала.

Около героинята й имаше мистерия и всички с нетърпение очакваха да разберат какво ще се случи с нея. Затова и бяха крайно разочаровани, когато тайнствената прислужничка, изиграна от Ани изчезна.

Така и не стана ясно как е онемяла, каква е ролята й в богатото семейство Арнаудови, как ще изкупи вината си към бащата на фамилията Борис, когото в миналия сезон се опита да отрови, за да спаси отвлеченото си дете.

Не стана ясно също и откъде се взе това дете и кой е баща му.

Вместо да дадат отговор на всички въпроси сценаристите направо изтриха Ани от сериала. Засега обяснението каква е причината за това решение няма.

Говори се обаче, че в Би Ти Ви са решили да гонят всички чалгаджийки от ефира. Затова Ани трябвало да бъде изключена от историята, а ако се появи отново ще бъде само в епизодична роля, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.