Мария Илиева е аут от новия сезон на „Х Фактор”. Причината не беше огласена, но сега стана ясно каква е истината.

А именно – изгонена е заради навика й да вкарва в леглото си изпълнители от шоуто. Според горещата клюка от зад кулисите на риалитито продуцентът Магърдич Халваджиян не е ангажирал попдивата, възмутен от докладните по неин адрес, че е минала най-малко две от музикалните открития, пише Уикенд, цитира hotarena.net.

Наскоро поредната любовна връзка на мъжемелачката Мария Илиева остана в миналото.

Бившият баскетболист Мартин, който имаше отношения с певицата в последните 2 години, вече е в графата „бивши”, като мястото му се очертава да остане трайно заето от 20 години по-младият неин колега Атанас Колев, шушукат светски хроникьори.

По принцип не е тайна, че кльощавият певец е бил прелъстен от изпълнителката още преди няколко месеца, докато тя все още е имала връзка с Мартин. С кака си Мария Наско Колев дори направи дуетно парче. В компанията на голобрадия младеж 37-годишната певица изкарала почти цялото лято на морето. „Даже не се криеха. Появяваха се заедно из разни клубове хванати за ръце, целувки-милувки… Тя, Мария на агнешко не устоява”, коментират запознати с хищническия полов глад на певицата.

*Мария с Наско

Из светските среди се тиражира и друга смущаваща информация – че преди Атанас Колев самопровъзгласилата се за кралица на попа изпълнителка е любила и друг от участниците в „Х Фактор”, също наполовината на възрастта й. Твърди се, че това е Ангел от дуета Ангел и Моисей. Колкото повече напредвало ЕГН-то й, толкова повече секс тигрицата смалявала възрастта на секс партньорите й, шушукат осведомени. Илиева изпитвала ужас от годините си, които вече клонят към 40 и за да си повдига самочувствието налитала на 20-годишни жребци.

В обкръжението на певицата валят залози, че тя така и няма да успее да се задоми и ще си остане стара мома. Мария не можела да бъде вярна на един мъж, като според познатите й тя била абсолютна нимфоманка. Илиева не издържала дълго време с един мъж и била безпомощна пред желанието си да разнообразява в секса. Неудържимото и безконтролно желание за секс, без значение с кой мъж, се счита за болестно състояние на мозъка на жената.

*Мария и Ангел

„Горката, за лечение е! Непрекъснато мисли за секс. Сама казва, с извинение: „Аз не мога без к…”! Как пък не си начеса оная работа!”, възмущават се в музикалните среди.

Мястото на Илиева със стартиралия във вторник „Х Фактор” бе заето от не по-малко скандалната Люси Дяковска. Къдравелката от Плевен не крие обратната си сексуална ориентация, но поне спазва желязно правилото, че работното й място не е секс терен. Ще видим, де…