Джулиана Гани издаде без да иска на какви процедури се е подлагала Преслава в баровски хотел в Бодрум, Турция, където бе на почивка преди десетина дни. Както вече стана ясно, силиконката, фолкдивата и Николета избраха красивото местенце, за да се заредят с енергия и да се подмладят. „В хотела, в който бяхме отседнали, ни правиха много процедури. Заредихме се. Засякохме се с Преслава. Едната вечер излязохме с нея и половинката й. Изкарахме си много добре четиримата.

Илиян отново ме изненада с много скъп подарък - купи ми гривна, златна, с кристали. Изръси се доста, за да ме направи щастлива”, разказва Джулиана пред вестник ”България днес”.И допълва: „Вливаха ми витамини и минерали. Оказа се, че имунната ми система е много слаба. На Илиян му казаха, че в организма му има много стрес. И на двамата ни правиха озонотерапия. Източиха ни над 200 мл кръв, обогатиха я с кислород, след това я връщат в тялото.

Подложихме се и на други терапии, за които дори не бяхме чували. Правиха ни тестове във вода, в зависимост в какъв цвят се оцвети, ти казват къде имаш проблем”. На Петковден Преслава се върна на клубната сцена след морската си почивка и явно тя си е струвала, защото оттогава изпълнителката има доста участия.