Източната част ще залее столицата на 6 юни със солените рими на E.C.C.C, HOODINI и KРИМИНАЛ.

Не знаем „Кой ще кара колата“ до YALTA CLUB, но момчетата обещават, че няма „станат и да се махнат“ до ранни зори. Диан Каличин (Каската), Никола Нанев (Гаржока) и Георги Нищелков (El Patrone) ще пристигнат директно от Бургас в компанията на HOODINI и KРИМНАЛ. След себе си те ще повлекат и оставят гарантирано тежки рими в типичния за момчетата ироничен стил, който осмива действителността във всичките й форми. „Дори на няма кой да кара“, все някой ще ги докара, за да пренесат бургаските вечери в една нощ. „Да се знае“, че зад пулта ще застане Bugs, а NASO ще влезе в ролята на водещ. Добре познатата комбина, която никога не остава „грешни впечатления“, ще поддържа доброто настроение във високи граници.

Историята на момчетата от E.C.C.C започва само преди две години, но много скоро те вдигат шум около себе си и привличат вниманието с парчета като „Да си знаят“, „Ставай и са махай” и „Кой ще кара колата“. Не закъснява и първият им съвместен проект с Dim4ou, Qvkata DLG и Eksa - „Няма такава песен”. В момента бургаската банда работи по първия албум, който ще включва 16 песни. Част от тях ще чуем този петък в YALTA Club.

Към тях се присъединява и Стоян “HООDINI” Иванов. Бургаският хип-хоп изпълнител и продуцент впечатлява с редица проекти, част от HGF Entertainment. От сингъла „По цял“ и първия по рода си микстейп в България със заглавие “Thriller”, през 3D рап видеото към песента “Утрешният ден” до хитовите „Извини ме” заедно с F.O., 24/7 с Били Хлапето и Lexus, както и “Primetime” заедно с Криско, Hoodini доказва, че “Играта не е за всеки”.

Играта обаче няма да е същата без участието на КРИМИНАЛ, който ще включи с мощните си рими, извиращи от сърцето на Бургас.

Билети за събитието ще се продават на входа на клуба на цена от 10 лв.