Заповядайте в изцяло обновения комфорт на киносалоните в Cine Grand Park Center Sofia. Подарете си изненада, която дълго ще помните. Очакват ви големи екрани, висококачествено озвучаване и най-вкусните пуканки в града. Истинско кино изживяване!

Днес, повече от всякога изживяването и емоциите са най-ценното, което бизнесът може да предложи на своите потребители. Посетителите на кино Cine Grand знаят добре знаят, че философията на бранда е да ги накара да се чувстват винаги добре дошли – желани и очаквани гости в киносалоните.

Уникалната за България и региона концепция за киносалони оборудвани с комфортни кресла (реклайнери), които посредством специален механизъм се разтягат до хоризонтално положение е любима на кино посетителите на столицата.

Сега Cine Grand отправя покана, на която трудно може да устоите – киносалоните на Cine Grand Park Center Sofia, разположени в сърцето на града, са изцяло обновени с комфортните кресла на Cine Grand, огромни кино екрани и високотехнологично озвучаване. Киното е напълно реновирано, за да предложи на зрителите неподражаем комфорт, който превръща гледането на филм в първокласно изживяване – наслада за сетивата. Всички посетители на кино Cine Grand в Парк Център могат да се възползват до 4 часа безплатен паркинг.

Покана, която не може да откажете!