Алисия вече си има домашен любимец - малко кученце померан, което й е подарък от последното й гадже Малката Бирма, пише "Галерия".

Жоро Станоев, както е истинското име на софийския бизнесмен, подарил четириногото, за да изрази любовта си към певицата и тя да се сеща винаги за него, щом чуе лая на кученцето.

Най-доволен от придобивката се оказал синът на Алисия - Валерко, който от години се молел майка му да му купи домашен любимец.

Любопитното е, че Бирмата подари такова кученце и на Преслава, докато бяха гаджета. Приятелите му дори се шегуват, че на плейбоя вече правят сериозни отстъпки при купуването на поредния померан, който той дарява на всяка нова жена, в чието легло е влязъл, пише slava.bg.

Припомняме, че след като се разделиха с Бирмата, фолк фурията Преслава бе принудена да му върне кученцето, което беше кръстила Жожо. След това певицата намери заместник на домашния си любимец, който е от същата порода - померан. Него е нарекла Мони. Красавицата тогава качи няколко снимки в социалните мрежи на новия си другар, но феновете веднага я нападнаха с въпроси от типа: „Къде е Жожо?“. Както винаги изпълнителката не им отговори, пише Hotarena.net.

Снимки: Фейсбук