Майката на победителката в риалити предаването по bTV „Гласът на България Ния не успя да се класира за следващия кръг в кулинарното шоу MasterChef. Мечтата на Тотка е да отвори собствен ресторант под името “Тотка с котки и ликьори” и затова почерпи журито с напитките собствено производство.

За ликьорите, които прави от всякакви плодове, тя заслужи високи оценки, но пастата й не можа да очарова Роу, Токев и Михалчев. Въпреки че бе приготвила спагетите сама и ги бе съчетала със зелена салата, Тотка не получи мечтаната престилка и отпадна от надпреварата. Като истински достоен играч обаче, тя пожела успех на останалите и си тръгна в компанията на Ния и своя приятел.

В първите два епизода топ кулинарното жури в състав Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу избра първите 14 гладиатори, които ще се борят за престижната титла и наградата от 100 000 лева в новия сезон. В третия епизод, който ще се излъчи на 4 март от 21,00 часа по bTV, най-добрите хоби-готвачи сред кандидатите за MasterChef ще се борят за последните 7 престилки.