От кошмара на кокаиновата афера с Гълъбин Боевски в Бразилия до мечтаното щастливо семейство. Голямата дъщеря на легендарния щангист Сара Боевска изплува от ада и промени изцяло живота си. 24-годишната софиянка се радва на две момченца, които тотално преобърнаха нейния свят. Хлапетата са на две и четири години и запълват по-голямата част от ежедневието на Сара.

Спортната дисциплина на Боевска, която се занимава с тенис, й помага да намери време и за частния бизнес. С подкрепата на своята половинка - Стефан Тарфов, който също е бивш тенисист, тя организира специални балонени партита. Сред нейните клиенти са най-популярните ВИП персони в България. Наскоро от услугите на компанията "Бъбъл Партис" се възползваха Благо Георгиев и Златка. Клиентка е и певицата Преслава заради партито на дъщеря си Паола, видя Hotnews.bg.

"Сара е нов човек. Забравила е мрачното минало и почти не поддържа постоянна връзка със своя баща - споделиха за "България днес" източници, близки до прочутото семейство. Тя имаше възможност да продължи спортната си кариера. Предложиха й стипендия да учи и да се състезава за американски университет, но избра любовта." Точно заради спорта Сара видя как светът пред нея се срива. През 2011-а участие на турнир в Бразилия приключи с ужасяваща присъда за нейния баща. Гълъбин Боевски беше арестуван на летището в Сао Пауло по обвинение в трафик на 9 килограма кокаин. Тогава 15-годишното момиче получи разрешение да се прибере в България.