Ослепителната дъщеря на победителя в „Сървайвър 3” Ники Мартинов ще се бори за голямата награда във „Фермата”, която стартира с пилотния си епизод преди малко. Красивата амазонката Габриела ще се опита да оцелее до финала в риалити шоуто в конкуренция с още 20 мъже и жени. Преди 12 години Ники Мартинов спечели приключенското риалити, а още от ранна детска възраст учи двете си дъщери-близначки на екстремни спортове, които практикуват заедно. Габи не спомена чия щерка е в официалната си визитка и само Hotnews.bg разбра кой е татко й, станал национално известен преди повече от десетилетие заради "Сървайвър".

Габриела е републикански шампион по мотоциклетизъм в клас „Ендуро”. Освен бързи машини, българската Лара Крофт кара сноуборд и уейкборд, и няма страх от нищо. Противно на очакванията обаче, щерката на Ники Мартинов не си изкарва хляба в сферата на спорта, а е управител на модна компания. Сред другите красиви и успешни дами в предаването са звездата от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, певицата, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска и родената и израснала в стопанство Мис Плеймейт 2018 – Жанета Осипова.

Тя ще трябва да изчисти името след скандала с перукерката Вили Боршукова, който се разгоря в началото на лятото. Секси моделката обвини във физическа саморазправа фризьорката, която на свой ред пък заяви, че плеймейтката си прави реклама и показа кадри от салона си, на които не се вижда дори да докосва Осипова.

С работа и трудности, както никога досега, ще се сблъскат също атрактивният млад пилот Петър Петров, балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев, и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.