Истинско звездно нашествие беляза откриването на детски център в София. Фолклегендата Рени със сина си Аспарух, колежката й Есил Дюран, риалити звездата Ваня Джаферович с двете си хлапета, манекенката Златка Димитрова и малкия Миро бяха само част от известните гости, дошли на веселия купон, който съпътстваше откриването. Звездните наследници се държаха изключително прилично, както се изисква от прочутите нашенци и не досаждаха на родителите си с плач или претенции.

Те търпеливо понесоха снимките на влизане в детския център, разположен в стара, но изцяло реновирана сграда в самия център на София. Просторните зали, предназначени за танци, спорт и игра, станаха причина хлапетата да си организират състезание по надбягване. Създателите на центъра са убедени, че във всяко дете се крие по един малък ангел със своята вродена дарба, но често майките и татковците имат нужда от помощ за да я открият и да помогнат на малчугана им да я развие. Затова участието на родителите е съществен елемент от философията.

Става дума не за обикновена занималня, в която оставяш детето си за няколко часа и не се интересуваш какво ще прави, а място, където родители и учители активно обсъждат нуждите на децата, индивидуалния подход към всеки от тях и насоките на развитието им под формата на събеседване и на лекции за възрастни. В името на тази цел в центъра работи и професионален астропсихолог, който намира и тълкува звездите, под които детето ви върви от раждането си, и допълва с препоръки индивидуалния подход към развитието му.