Цели шест пъти се върна на сцената Глория във Враца по време на първия си концерт от музикалната обиколка на страната, която предприе заедно с дъщеря си Симона Загорова вчера.

С вдъхновяващ сет от балади и естрадни песни, примата на фолка не остави сухо око в читалище „Развитие”, където дори акапелните й изпълнения успяха да запълнят цялата препълнена зала.

По време на изявата певицата смени два тоалета – къси, но изискани рокли в червено и синьо, които си пасваха с дрескода на балет Fame, който също я подкрепяше на сцената. За да повишат градуса на настроението зад инструментите застанаха Симеон Едуард – кийборд, и Кирил Георгиев – китара.

„Правя този жест към всичките семейства и деца, които нямат възможност да присъстват на клубните ми участия и се радвам хората да ме виждат все по-често на концертни сцени, за сметка на дискотеките“, разкри изпълнителката на „Обичай ме такава”.

Във Враца Глория пръскаше грация от сцената цели три часа, а концертът завърши с прочувствено изпълнение от дъщеря и майка на „Носталгия”. Другите парчета, с които двете зарадваха феновете си бяха дуетите им „Няма кой да ме спре”, „Ако счупят всяка нота” и „Имам нужда от теб”. В края на участието феновете затрупаха и Глория, и Симона с букети и радостни пожелания. Следващата спирка от концертната обиколка на певиците е Кулата, където двете ще отпуснат на 29 октомври.