Почти 20 години след изпепеляващата си връзка с рапъра Ванко 1 фолкаджийката Мария отново се е събрала с осъдения за сводничество пловдивчанин. Източник на LifeOnline.bg разказа, че миньонмчето отново се среща с Иван Главчев и сякаш любовта им изживява истински ренесанс.

Трябва да припомним, че през годините в миналото се появиха доста пикантни истории около тази звездна двойка. Според някои слухове двамата се обичали по доста нестандартен начин. Преди време близка до рапъра разкри, че скандалният хип-хоп певец и чалгаджийката са били фенове на смущаващи креватни упражнения.

Тогавашната светска двойка си падала много по содомията. Двамата дори не криели, че не зачитат никакви правила в любовта си и правят всичко, което им носи нови удоволствия. "Има много тясно дупе. Там ѝ харесваше повече", хвалел се навремето Главчев.

Зад гърба си Мария има неизброими връзки и два официални брака и съответно разводи, с Димитър Андонов (2006 - 2011 г.) и Християн Гущеров (2015 - 2017г.). Спрягана е за метреса на някои от най-богатите мъже у нас. Близките около нея разказват, че когато приключи с парите на някой мъж тя го изоставя с разбито сърце и жаден за мъст.

Миналата година Мария обяви, че се оттегля от музикалния бизнес, за да се отдаде на новата си страст ютуб и социалните мрежи. Сега обаче съвсем неочаквано пусна нова песен и клип, кавър на колежката й Цвети Янева. Мария заяви и намерението си да издаде биографична книга, дали пикантните секс игри с Ванко 1 ще влязат в съдържание?!