В интернет пространството се заформи гореща дискусия, засягаща Дженифър Лопес, новата й козметична линия и определени изказвания на певицата. Появиха се и немалко миймове, с които в различни блогове иронизират Дженифър.

Всичко започна от обявяването на новата козметична линия Jlo Beauty. Дженифър Лопес сама е лице на своя бранд, който рекламира активно в социалните мрежи. Козметиката на певицата обещава безупречна грижа за лицето с напълно натурални съставки, които според нея са способни да правят чудеса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Тя сподели видео, в което говори за продуктите, за ползите, които имат натуралните масла върху кожата и как от години се осланя само на такива естествени терапии. В част от видеото Дженифър е без капка грим и безупречното състояние на кожата й наистина си личи. Не закъсняха обаче коментарите, които я обвиняват, че не е напълно откровена със своите фенове и последователи:

„Дженифър, всичко това е чудесно, но ни спестяваш голяма част от твоята бюти рутина и всички процедури, на които се подлагаш“, обвиняват я хората. И тъй като кампанията на новата линия тепърва започва, Лопес се почувства задължена да отговори на всичко това в интервю за Daily Mail: „Никога през живота си не съм използвала ботокс. Не съм такъв човек, който ще прибегне така лесно до него. Не, нямам нищо против ботокса и всички онези, които го избират като вариант. Но това не е моят метод. Винаги съм вярвала в натуралната грижа за кожата. Затова се постарах продуктите ми да работят. Вътре има хиалуронова киселина, която наистина дава резултати прави иглите излишни. Аз ги избегнах досега. Не казвам, че това няма да се промени, но е факт, че лицето ми все още не е видяло подобни процедури“, заяви Дженифър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Това обаче не потуши огъня, а го подклади още повече. Според повечето коментиращи дори и Лопес да не е използвала ботокс, тя се подлага на множество други разкрасяващи процедури, които съвремието ни предлага – фотоподмладяване, пилинги, лазери и т.н. За тях е важно тя да бъде напълно откровена с почитателите си, а не да ги заблуждава, че когато си сложат някое полезно масло или хидратиращ крем от линията й, ще изглеждат като нея.

Истината е, че само Дженифър Лопес може да бъде сигурна точно как поддържа перфектното си лице и дали е използвала ботокс. Но никой не може да отрече, че резултатите са впечатляващи и на 51 тя изглежда с 20 години по-млада.

Източник: Eva.bg