Българската инди рок група Jeremy? бе избрана от QUEEN + Adam Lambert да подгрее публиката на дългоочаквания им концерт у нас. Така те ще са част и от фестивала АРЕНА МУЗИКА. Но това няма да е единствното участие на Jeremy? на една сцена с великата група! Бандата ще подгрява QUEEN + Adam Lambert и на техни участия в Полша и Румъния.

Благодарение на усилията на СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС за първи път българска група има шанс за световна кариера. Jeremy? бяха одобрени от екипа на QUEEN и лично от легендите Brian May и Roger Taylor и съвместните им участия ще им дадат шанс да бъдат забелязани от всички световни медии и водещи музикални продуценти. „За нас е добра новина, че Jeremy? ще има няколко съвместни изяви с велика група като QUEEN – сподели Иван Несторов, изпълнителен директор на СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС. – За първи път наша банда ще има подобна уникална възможност и съм сигурен, че това ще даде положителен ефект върху шоубизнеса в България като цяло.“

Група JEREMY? в състав Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас), създава музика от 2013 година. Четиримата музиканти започват своя път от Каварна – техния роден град, и следвайки мечтата си да правят своя музика, към днешна дата превземат европейските сцени. За изминалите няколко години Jeremy? се утвърждават като едни от най-популярните и харесвани инди рок групи у нас. Те впечатляват публиката със своята уникална музика. Песента им “Fake Fruits” печели одобрението на родните меломани и заема челни позиции в музикалните класации. Сингълът набира огромна популярност след като неговият клип е излъчен в ефира на MTV.



Jeremy? могат да се похвалят и с участия в редица фестивали. През 2015 година музикантите получават покана да участват в престижния The Great Escape в Брайтън, Великобритания. Групата се включва и в Rock For People в Чехия. През същата година JEREMY? поемат на изключително успешно мини турне в Европа със спирки в Прага, Берлин, Лондон, Базилдън, Ливърпул, Ейлсбъри и Дъблин. В момента музикантите работят усилено по нов сингъл и дебютен албум.

Разбира се, освен Jeremy? и звездите QUEEN + Adam Lambert, във фестивала АРЕНА МУЗИКА ще вземат участие и други български и чужди артисти, които ще бъдат обявени допълнително.

Билетите за фестивала АРЕНА МУЗИКА на цени от 70 до 140 лв могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

заглавна снимка: Строежа, Фейсбук