След драматичния си развод с актьора Чочо Попйорданов сърцето на красавицата дълго време остана наранено и актрисата нямаше любовна тръпка, припомня Dir.bg Сега Йоана отново е влюбена и е готова за брак.

Избраникът на Йоана Буковска се казва Иван и не е от театралната гилдия, издава Монитор. Той е експерт по европейските проекти в България и шеф на австрийска фирма в София. "С него се намерихме преди две години, точно в новогодишната нощ и така си паснахме, че до ден днешен сме неразделни”, сподели актрисата.

Двамата планират да сключат брак напролет и вече умуват за сватбено пътешествие. Докато Йоана иска да пътува до Лондон, приятелят й е притеглен от Изтока и желае да я заведе на екскурзия до Индия.

Актрисата, станала известна с участието си в сериала "Дунав мост", разказа, че 2010-а се оказа изключително трудна за нея. Тя изгуби майка си, а по-късно и дядо си.

"Много съм влюбена, много съм обичана и това е единственото, което ми дава сили да продължавам", призна Йоана Буковска, която беше изпаднала в тежка депресия. Актрисата сподели, че приятелят й Иван е човекът, който я извадил от тежката душевна криза.

"Не съм любителка на съжителството без брак, мисля, че Иван е човекът, на когото държа и на когото мога да се доверя" - споделила 32-годишната актриса, която гради успешна кариера, но съзнава, че е време да направи семейство и да роди дете.