Йоана Буковска забогатя рязко само за една календарна година.

В последно време актрисата изживя рестарт на кариерата си с ролята на злата Виолета Захариева, която продава деца в сериала "Откраднат живот", но именно покрай негативния образ звездата от "Дунав мост" се позамогна.

Във вторник вечерта след редакционното приключване на броя на "Ретро" бе излъчена последната серия на втория сезон на лекарската поредица, продуцирана от Любо Нейков и Евтим Милошев. Сериалът обаче не свършва, а вече текат снимките на третия сезон. "В момента снимаме с два екипа, с много голяма интензивност, за да успеем до 20 декември да сме готови с първите епизоди. Снимаме на нови локации, имаме много нови сюжети и нови актьори.

Много съм амбициран третият сезон да надмине досегашните два. Самият сериал дава възможност да участват гост-звезди за по една или две серии. Ще има известни имена, но засега нека останат в тайна. Един от тях най-вероятно ще бъде Димитър Рачков", разкри пред ПИК Евтим Милошев.

От продължението на сериала най-доволни били актьорите и хората, които се трудят по продукцията. Естествено, най-добре заплатени са звездите с престилки в болницата "Свети Кирил", издават от кухнята в компанията на Нейков и Милошев. Там се носят легенди за хонорарите на Буковска, на бащата и сина и в реалния живот Стоян и Александър Алексиеви, както и на другите големи имена в актьорския състав - Димо Алексиев, Марта Вачкова и Мария Каварджикова.

Мълви се, че Буковска е получила рекордно висок хонорар от 100 000 лева за интимните сцени с екранния си съпруг доцент Захариев в началото на втория сезон. Коварната г-жа Захариева, която в първия сезон бе изместена и от сърцето, и от леглото на мъжа си от красивата гинеколожка д-р Стилянова, чрез подлите си номера успя да върне съпруга си. Интимните сцени между двамата съпрузи не бяха много хард, но въпреки това зрителите изплакнаха очи в тялото на Буковска.

"Най-голям късмет извадиха мъжете на снимачната площадка, понеже бодито, избрано от стилистите за секссцената, беше прозрачно отзад. Така се прави - обличаш едно прозрачно боди и - хоп, прибираш сто бона", коментират из кулоарите на сериала.

Отделно, извън хонорара за екранния секс с доц. Захариев, Йоана заработила още една крупна сума от Любо Нейков. Той й броил два пъти по 50 хилядарки за двата сезона. Сега продуцентите били замислили нова секссцена за Буковска в третия сезон, който ще се излъчва най-вероятно през пролетта на идната година.