Йоана Буковска го е закършила сериозно с нервите.

Не е на себе си и е станала свадлива и вечно недоволна, избухвала при най-малкия повод, карала се с колегите си и се успокоявала само щом глътнела силно успокоително.

Актрисата от "Откраднат живот" не се владеела и в дома си и вдигала редовно скандали на мъжа си Иван за всевъзможни дреболии, а бизнесменът се мъчел да запази спокойствие, за да не стигнат до по-сериозни конфликти и дори до развод.

Тактичният съпруг гледал да я отмени в ангажиментите към близнаците, за да разсее облаците, но Йоана не била доволна от нищо.
4-годишните Любо и Вера били истински фурии и Буковска едва имала сили вечер да тича след пълните с енергия хлапета, а след това да готви вкъщи и да слага вечерята, твърди столичен таблоид.

Самата актриса се оплаквала на близки приятелки, че явно в живота й настъпва криза, пък и тя самата се ужасявала, че остарява, макар че всъщност още няма 40 години. Йоана подробно се изследвала под лупа в огледалото дали няма някоя сериозна бръчка я на челото, я около очите.

Всъщност кръглата четиридесетилетка актрисата ще отбележи на 8 април, когато, вярна на опакия си характер, смятала да отпразнува подобаващо.