Йоана Буковска реши да се върне няколко години назад и да лъсне с нов имидж в продължението на сериала „Откраднат живот”, който се завърна с втори сезон по Нова телевизия.

Звездата от „Дунав мост”, която изгря с доста разголени сцени, а ще лъсне без сутиен и в новата поредица, видимо се е подмладила и опънала бръчки, коментират зрителите.

От екипа на сериала обаче издават, че Буковска била много страхлива и не е лягала под ножа, за да върне времето назад. Прехвърлилата 40-те актриса претърпяла само неоперативни процедури, благодарение на които хидратирала кожата си. След това се възползвала от модерна мезотерапия, при която с помощта на десетки игли в кожата на местата на бръчките се инжектира хиалуронова киселина и така те се опъват.

Звездата от „Откраднат живот” претърпяла няколко интервенции през лятото и ефектът вече бил видим. Буковска напомня на годините, когато всеки мъж въздишаше по нея.

„Имаше нужда да се пооправи малко, много се беше запуснала покрай дългото майчинство с близнаците. Не може актриса и толкова популярно лице да е като шарпей”, коментират в театралните среди.
Самата актриса също не виждала нищо лошо в това, че се поддържа и не оставя възрастта да й набразди лицето й и да се показва увяхнала пред камерите.

Единственото, с което прекалила Йоана, е ботоксът, който инжектирали в челото й. Тя настоявала да се заличат всички линии над веждите й, което според лекарите било възможно единствено ако то се парализира. Буковска въобще не се й замислила да се жертва за красотата, но сега именно това пречело на работата й. Тя изгубила всички мимики в челото и не можела да играе куп емоции, което подлудило режисьорите на сериала.