Бившата звезда от българската поп музика Йоана се бори да възроди разпадналия й се брак с композитора Ясен Козев.

Певицата се мрази заради това, че е довела до разпадането на връзката й с бащата на нейните синове. Честите й изневери, наркотиците и пиянските й изпълнения довели до краха на отношенията им.

Докато се бореше за оставане в шоуто „ВИП Брадър", Йоана поиска публично прошка от близките си хора.

„Прости ми, че не успях да запазя семейството, че те разбрах как се чувстваш след години. Простете ми и вие, дечица. Йово и Ясене, вие сте най-милите деца, най-голямото ми богатство. Обичам ви. Простете ми, че не винаги съм имала пари, за да ви купя каквото сте искали. Обещавам ви, че трудните времена няма да се върнат", разрева се Йоана в пристъп на откровение.

*Йоана

Певицата вярва, че мъжът й ще се трогне от думите й и ще се върне при нея, пише ''Всеки ден''. Той обаче засега няма такива намерения, тъй като нейното място в живота му вече е заето от поетесата и радиоводеща Гери Турийска. Бил убеден, че тя е най-подходящата жена за него и това го накарало да й поиска ръката. Тя се съгласила да му стане жена и двамата вече правят планове за сватба.

*Ясен Козев

Под въпрос е дали на венчавката ще бъде поканена и Йоана, която все още води битка със своите демони.

„Всяко едно сътресение може да я върне обратно към наркотиците и алкохола. Ясен е много добър баща, но не иска да се връща отново при Йоана", убедени са техни общи приятели.

*Гери Турийска