Няма нищо вярно в информацията, че напусналата „ВИП брадър“ певица Йоана е в болница. По-рано това беше съобщено в предаването на Гала "На кафе".

Йоана гостува следобед в „Ники Кънчев шоу“ по Дарик радио, където отхвърли и още един слух – че съдът й е отнел децата в полза на бившия й съпруг. Той тръгна в същото предаване от журналиста Антон Стефанов, пише ''Блиц''.

"Това е много несериозно", коментира Йоана пред Ники Кънчев. Колкото до отношенията с бившия й Ясен, тя каза, че са се разделили много цивилизовано. Попечителството над децата било присъдено на нея.

"Има журналисти, които може би са псевдо твои колеги и се опитват на гърба на новопоявил се човек в телевизионното пространство да си направят и те рекламата", каза певицата на Ники Кънчев.

Припомняме, че водещата Зейнеб беше тази, която преразказа разговора със сестрата на Йоана и съобщи, че тя е в болница. Емоциите на певицата са ексалирали, вероятно и дългото безсъние също е оказало влияние.

От предстоя си в Къщата пък тя разкри неизвестен факт. Боксьорът Тервел Пулев й счупил, по думите й, ребро, но без да иска.

След мисия мъже срещу жени, където мъжете победили, Тервел толкова се зарадвал, че прегърнал от радост певицата. Без да усети, обаче, той я стиснал доста силно и „вътре нещо щракна“, сподели Йоана.