Певицата Йоана, чиято звезда изгря отново през последния „Биг Брадър", е възстановила старите си лоши навици, заради които уж се разкая в риалитито.

Именно страстта й към дрогата и алкохола стана причина тя да се раздели с бащата на двете си деца, за което призна сама в шоуто, и се зарече повече да не пипа кокаин и да стане нов човек.

Изпълнителката на „Хиперсоник" - песента, останала като единствен хит в кариерата на залязлата певица, се изповяда в „Биг Брадър", че е прекалявала с белия наркотик дори когато е станала майка. След дълги години на тежка борба с проблема си Йоана все пак успяла да се изчисти, за кратко.

Лудият нощен живот и безотговорното отношение към двамата й синове принуди мъжа й - композитора Ясен Козев, да поиска раздяла. При развода им съдът присъди децата именно на бащата, а не на Йоана.

В крайна сметка певицата уж си стъпи на краката и отново започна да взима малчуганите Ясен и Йово при себе си, за да ги гледа. Чудото обаче е траяло точно 3 дни, защото в последните месеци Йоана отново го е подкарала по стария маниер - всяка нощ купон, пиене, дрога и мъже.

Източници разкриха, че певицата посрещала почти всеки изгрев в някой столичен клуб и често осъмвала в прегръдките или в леглото на абсолютно непознати мъже, пише ''Всеки ден''.



„Йоана винаги я е дърпал животът, тя не знае кога да спре, като започне да пие или да се друса, може така да продължи с месеци. За съжаление до нея няма един истински стабилен мъж, който да я освести", коментираха приятели на звездата.

Единствената й мотивация да зарязва поне за малко вредните си навици са хлапетата и опасността да ги загуби отново. Цялостната финансова грижа за тях лежи на гърба на Ясен, но той в момента чака още едно дете от новата си приятелка. Йоана има само спорадични приходи от участия в клубове.

Пропадането й започва няколко години след мегахита „Хиперсоник". Безспорно тя успя да пробие с парчето, но след това така и не успя да се задържи на сцената. Появата на децата и семейният живот бързо я повличат и Йоана влиза в коловоза на бита. Докато не я забелязва Жени Калканджиева, която я привлича към модна агенция „Визаж". Там тя прави силно впечатление на собствениците в сянка - братята Маргини. Те я издигат в „букер" и „мениджър", сиреч - сватосва клиенти и модели. Йоана натрупва много грехове - толкова, колкото и сълзите, изплакани от нея в „Биг Брадър", няма да успеят да отмият. Точно тогава тя залита по наркотиците.