Психиатри спасяват душевното здраве на Йоана след отпадането й от „ВИП Брадър".

Певицата очевидно страда от сериозен психически проблем, защото лъже като циганка, а след това не помни къде какво е говорила и отрича собствените си думи.

От нерви тя отказа цели две предварително уговорени интервюта в Нова тв, където има подписан договор и е взела тлъст хонорар. Освен това се оплаква, че е болна, а броени часове по-късно купонясва до зори. Според нейни познати не знае какво прави и често няма никакъв спомен какво е плещила преди броени часове.

Само в рамките на ден миналата седмица излязоха две коренно различни обяснения за здравето на Йоана. Сутринта от нейно име сестра й се оплака пред Гала в „На кафе", че е приета по спешност в болница. Нервите й не издържали на напрежението след „ВИП Брадър" и затова се наложила медицинска намеса. Броени часове по-късно самата Йоко излъга, без да й мигне окото, че Тервел Пулев й счупил ребро в Къщата. Никога обаче не била лежала в болница. На следващия ден обяви, че историята със счупеното ребро е пълна измишльотина и най-голямата глупост, която някога е чувала за себе си. Между другото, в нощта на Хелоуин, часове след като разказа за реброто, тя беше забелязана да купонясва до зори в столично заведение, издокарана с бомбе. Твърдяла, че с него прилича на Мадона.

Нещо не е наред с това момиче, коментират психиатри. Те смятат, че пишман певицата е на прага на сериозно психическо разстройство, пише ''Всеки ден''.