Като герой в сюжет за шоуто „Сървайвър“ осъмва певицата Йоана по време на снимките на видеото към новия й сингъл Fiesta. Адреналинът на отличничката от X Factor се вдигнал на макс, след като партньорът й пред камера Галин Найденов не успял да овладее лодката, в която се гушкали насред язовир Огняново. Актьорът, който зрителите познават от сериали като „Връзки“ и „Откраднат живот“, боравел по-добре с тялото на Йоана, отколкото с греблата, лодката взела да се върти на едно място и в крайна сметка двамата оставили течението да ги отнесе 3 км навътре, издават за hotnews.bg свидетели на случката. Наложило се спасителен екип да ги изкарва на брега под вещия надзор на режисьора Люси Иларионов.

Йоана имала екстремен момент и в сцената със спортния автомобил в клипа – заради монтираната камера на предния капак тя не виждала нищо от насрещното движение. „Беше супер опасно. Трудно е да се фокусираш при такъв трафик, да се стараеш да избегнеш катастрофа и едновременно с това да кокетничиш в обектива и да изглеждаш красив.“, сподлея с усмивка Йоана. Тя шофира от 15-годишна, има слабост към високите скорости и изящния й външен вид по нищо не подсказва, че знае какво се крие под капака на колата и може да го ремонтира. Родителите й стопанисват автосервиз и именно там миналото лято Йоана се научила да сглабя турбо.

Фото кредит: Вирджиния Рекърдс

Fiesta e вторият съвместен проект на Йоана с румънския хитмейкър Monoir след дебютния й сингъл - „Да не спим“, който освен в химн на лято 2018 се превърна и в една от най-въртяните български песни в ефира за изминалата година. Песента ще излезе едновременно в две версии – българска и английска, като втората ще бъде подкрепена от екипи в Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Великобритания, Германия, Гърция и Румъния.