Йоана: Влязох за пари в "Биг Брадър"

29 ноември 2015 | 11:19
Прочетена
5933
 

Поп певицата Йоана бе първата изгонена от настоящия сезон на „Биг Брадър".

Певицата споделя, че дори в рамките на седмица тя отново е успяла да усети магията на риалити шоуто и е доволна, че дори и за дни е била под светлината на прожекторите. Краткият престой в Къщата обаче се превръща в причина за дълъг разговор с блондинката, която хвърля светлина не само за отношенията си със съквартирантите, но и за всичко по-любопитно, случващо се в личния й живот.

-Как се чувствате след излизането си от Къщата?

-Макар че престоят ми в предаването беше кратък, го усетих много добре. Чувствам се прекрасно на свобода. Имах своето време за реванш...-Към кого?

-Изобщо към престоя си да бъда отново в „Биг Брадър". За мен една седмица бе напълно достатъчна да поправя грешките си от предишния път. Доволна и щастлива съм от всичко, което се случи.

-Имахте ли амбиции да стигнете до финала?


-О, категорично не. Имах амбициите да бъда човек с позиция, който взема зрели решения и който умее да се позиционира сред други хора, които не познава добре в детайли.

-Каква бе мотивацията ви отново да влезете в шоуто и да се подложите на подобна авантюра?


-Кое е точно авантюра? Една авантюра срещу 100 000 лева е много приятна авантюра. Пожелавам я на всеки! (смее се - б.а.) Истината е, че тази година продуцентите ми отправиха неустоимо предложение и аз не можах да им откажа. Всеки участвал във „ВИП Брадър" изпитва дълго време един сантимент към предаването и когато ти се удаде възможност отново да си в къщата и тя е подплатена с един добър финансов оттенък, нещата се случват много лесно.-Как ви се стори Къщата 2 години по-късно?

-Вижте, чисто от сантиментална гледна точка аз непрестанно връщах лентата назад и се присещах за моменти от предишния сезон, в който участвах. Беше ми мило да съм в предаването и да се връщам назад в спомените си. Подборът на съквартирантите тази година е много добър, изключително симпатични хора - Соня Колтуклиева е една от тях, не познавах Деси Слава отблизо, но и това се случи и я намирам за страхотна. Същото мога да кажа и за Ваня Джаферович, Борислав... С Ваня Червенкова сме приятелки в живота, това за никого не е тайна. Двете се сближихме изключително много след „ВИП Брадър 2013". Ние се познавахме и преди това, но бегло.

-Какви чувства изпитахте в предаването само за седмица - ще станете ли с някого по-конкретно приятелка и натрупахте ли негативизъм към друг?

-Поначало не съм злопаметна, така че няма какво да коментирам. Открих нови хора и смятам, че със Соня бихме станали приятелки и навън. Времето ще покаже дали с момчетата ще имаме отношения и навън.-Имаше ли в Къщата искра между вас и Борислав?

-О, моля ви се, това е абсолютно несериозно. Имам си дългогодишен приятел. Истината е, че в такива моменти на телевизионно излъчване иронията ми и чувството ми за хумор ми изиграват лоша шега. Реално - говоря повече, отколкото мисля. Надявам се, че всички са научили, че става въпрос за шега. Щастлива съм с мъжа до себе си. Имам перфектни взаимоотношения и с бившия ми мъж - Ясен Козев, с когото имаме и две деца.

-По какъв начин си изкарвате хляба през последните години?

-Работя в ресторантьорския бизнес от няколко години. Съдружник съм в един от най-големите столични ресторанти, който разполага с 400 места. Менажирам събитията в него, вечер след 23 часа имаме пиано-бар и каним различни популярни изпълнители. Не мизерствам, не стоя без работа, добре се справям с живота си.

-Как се насочихте към ресторантьорския бизнес и беше ли трудна крачката от поп сцената към управляването на заведения?

-Животът ми като музикант бе изпълнен с много пътувания и много нощен труд. Всичко това се отразяваше върху личния ми живот, нямах време да се срещам редовно със семейството си. Лесно взех решението да оставя поп сцената и да заработя в сферата на обслужването, защото, честно казано, изкарвам в пъти повече пари като част от този бизнес, отколкото като пътуваща певица.-Колко време продължи кариерата Ви на певица и самата Вие кога почувствахте, че краят е настъпил?


-Трудно бих казала, че кариерата ми е приключила, тъй като си оставам певица до живот. Човек никога не знае какво го очаква. Около 12 години бях активно в шоубизнеса, няколко пъти съм обиколила клубовете на цялата страна. Но вижте - професията „певица" е изключително неблагодарна, особено когато не си в комерсиалния бранш като фолка, където работят изключително добре. В поп музиката обаче не е така. Мога да назова едва 2-3 имена, които работят почти наравно с фолк певиците и заработват прилични доходи. Всички останали трудно изкарват своите пари, работят за смешно ниски хонорари, няма какво да се лъжем. А разходите са огромни - една хубава песен с клип вече струва над 15 000 лева.

-По време на Вашата кариера припечеленото от вас бе ли Ви достатъчно?


-Не. Именно поради тази причина преразгледах приоритетите си и реших да зарежа музиката, за да печеля по-добре, макар и в друго поприще.

-Какво не ви достигна, за да се задържите на гребена на славата и да сте и днес на голямата сцена?

-Никога не съм била в комерсиалната музика. Парчетата ми винаги са били алтернативен поп и много от радиата не искаха да ги въртят. Постоянно ми се казваше, че песните ми не са достатъчно мелодични и имат нужда от промяна или ремикси. Музикалните телевизии ми казваха същите неща. Изпаднах в позицията непрекъснато да променям нещо, за да бъда угодна на т.нар. музикални медии. Аз обаче не съм такъв човек - аз съм личност на крайностите, максималист. В един момент си казах, че съм изморена от цялото това нещо да угаждам на тоя и на оня, за да им се харесам. Променяйки творчеството си по техните критерии, реално започнах да бягам от себе си. В момент реших: „Не, благодаря, няма да угоднича на никого!" След като не мога да си изкарвам парите с алтернативна музика, ще намеря друг начин.

-С какво се занимавахте, след като слязохте от сцената?

-Правех много неща, продуцирах и други изпълнители... Принципът, че трябва да имаш няколко капещи кранчета, се оказва най-верен. Никога не съм разчитала само на един източник на доходи. Никога обаче не съм чувствала някакви лишения, тъй като семейството ми е от културни хора с възможности, едната ми баба беше балерина, другата в Националната опера. Благодарение на безкрайно многото си контакти нещата при мен винаги са били на няколко плана.

-Липсва ли ви по някакъв начин животът на известна личност?

-Ама защо така ми говорите? Аз съм достатъчно известна и съм огромна звезда. Такъв ми е темпераментът и натюрелът. Не съм жена, която не се забелязва! Дори като вляза на едно място, задължително погледите са вперени в мен.

-Е, не сте от най-големите звезди на България...

-Аз съм огромна звезда, въпреки че не държа на всяка цена някъде някой да ме разпознава. Местата, на които съм звезда първа лига, това никак не е малко. В клубовете, в които ходя, съм изключително добре посрещната. Няма врата, на която да съм почукала и да не ми е отворено.

-Като певица с биография какво мислите за музикалните риалити формати?

-Като предавания това са едни от най-интересните неща в родния ефир. Но, от друга страна, всички тези млади хора, които излизат масово от тези формати, смятам, че след това те остават без работа и под някаква форма остават подлъгани. Излизат като едни истински звезди, но бързо разбират, че нямат своето поприще и поле за изява. Остават без работа, което не е никак добър резултат. Но е нормално след такъв огромен бум на известни...

-В предаването имахте пререкания с Евгени Минчев, който Ви нарече „неуспяла певица". Впоследствие се прегърнахте...

-Последния ден Евгени Минчев дори страдаше, че ще си тръгна. Няма никакви проблеми помежду ни, всичко се прощава. Всичко останало е цирк.

-За какво смятате да похарчите хонорара си от шоуто?


-За новогодишни подаръци за децата и семейството си.

Източник: "Всеки ден"

Снимки: Facebook

Свързани новини

Коментари

Мона Пена
30 ноември 2015 | 10:53

Тази огромна звезда с постоянен мъж до себе си е много палава шегаджийка. В миналия формат се натискаше с някакъв младеж, чието име не помня, в този формат с примата, наречен Боби. Въобще тя си пада по простите мъже. Може би затова се е разделила с бащата на децата си. Личното ми мнение е, че тя беше изгонена в голяма степен и заради защитника си - този глуповат млад мъж, който се опитваше да каже нещо, но не успя.

kk
30 ноември 2015 | 08:40

Повърхностна,фалшива,безхарактерна и безинтересна.

дедо помни много
29 ноември 2015 | 21:45

Жени и пари - пари и жени...една много гнусна комбинация.

29 ноември 2015 | 21:13

То всеки влиза за пари. Иначе няма да сте там

29 ноември 2015 | 16:19

Не вярвам , че са й дали такъв хонорар , на тази звИздЪ ...

Мариана
29 ноември 2015 | 15:04

Тя ,освен за доходи и за пари,за друго може ли да говори?

Ружа
29 ноември 2015 | 13:23

За пари,естествено! Който твърди друго,просто лъже.Само не разбирам Преслава защо беше там. Едва ли е за пари,тя си ги има в доволни количества.Може би за популярност, но и това си има.Или старата максима - и още,и още,иоще...

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Сузанита гола в тоалетната като Моника

Мурадова копира Валериева

Плеймейтка ни учи как се сади пиперо

Михаела се посвещава на земеделието

Розмари се пече по монокини

Моделката си навлече критики

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Миролюба Бенатова подкара такси

Репортерката ходила на изпит в ДАИ и психото

Лили Иванова се подмлади с 40 години

Певицата с нова визия на концерта в Пловдив (Видео)

Новият на Златка крие дъщеря

Димитрова налита на обвързани мъже

Николета се помири с Алисия

Двете даже си говорят

Мариус: Няма да празнувам юбилея

"Не е кой знае какво да направиш 50 години", смята актьорът

Фермерът Димитър:Не трябваше да се женя млад

Митко напусна предаването, сиромасите ликуват

Преслава и Анелия се събраха за ЧРД

Бяло парти за първия рожден ден на Паола

Жана Бергендорф спечели 250 бона от лотария

Певицата ще стабилизира финансовия си крах

Тихомир от „Фермата“ станал гей заради зла жена

Ето какво му сторила дамата, когато бил дете

Стоянка Мутафова с байпас

Операцията била през лятото

Марта Вачкова разделена с дъщеря си

Рада отпраши за Португалия

Какво си пожела Дара за ЧРД?

Певицата стана на 21 години

Крисия: Няма да пея в "Пайнер"

Младата изпълнителка живее под наем в София

Тв и Риалити

Джеферович си купиха нов апартамент

Похвалиха се в социалната мрежа

Иван Звездев с голяма тлъста лъжа

Ето с кого имал среща на високо равнище докато участвал в "Маскираният певец"

Учителка гони Саня от "Фермата"

Борисова ужасена от овцете

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Благо купонясва с чалгари без Златка

Плеймейтката ражда до дни

Изхвърлиха бияча Милин от "Фермата"

Саня Борисова защити насилника

Нели Рангелова: Нямам втори син

Защо певицата се оказа с още едно дете?

Виж още от Издънки

Култура

„Засукан свят“ на Мариус открива Киномания 2019

„Нарисувай ми тъга“ на Тео Ушев е сред акцентите

Маринова и 4Magic направиха песен за K-pop банда

"Ключово е повече изпълнители у нас да пишат собствените си песни", смята продуцентът Саня Армутлиева

И Хилда на турне

Певицата възражда популярни филмови песни от старото българско кино

Виж още от Култура

Fashionista

Саката задължителни през зимата

Жени Живкова представи новата си колекция

Моден Оскар за Армани

Събитието се организира от Британския моден съвет

Наоми Кембъл показа дупе, гърди и корем

49-годишната черна перла събра погледите по време на Седмицата на модата в Лондон

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.