Йоана изглежда кротка и добричка в Къщата на ВИП Брадър.

Влюбчива и с изключително чувство за справедливост, Йоана не спира да чете морал на Лияна заради Тервел.

Но малко хора знаят, че всъщност чувството й за морал идва от факта, че тя самата иска да забрави за аморалното си поведение в миналото, научи HotArena.net.

Всичко започва няколко години след мега хита на Йоана „Хиперсоник“. Безспорно тя успя да пробие с парчето, направи тотален удар, но след това така и не успя да се задържи на сцената. Появата на децата и семейният живот бързо я повличат и Йоана влиза в коловоза.

Докато не я забелязва Жени Калканджиева, която я привлича към Визаж. Там тя прави силно впечатление на собствениците в сянка братята Маргини. И те я издигат в „букер” и „мениджър”, сиреч - сватосва клиенти и модели, пак сиреч – сводница.

В FH1 – новата агенция на Маргините, Йоана натрупва много грехове – толкова, колкото и сълзите, изплакала във ВИП Брадър, няма да успеят да отмият.

„Обещаваха ни кориците на списания, рекламни договори, ревюта и конкурси за красота по света, а ни превърнаха в проститутки”, разказват по-късно в процеса на разследването срещу агенцията част от 16-те моделки, привлечени като свидетели, пише „Всеки ден“.

Йоана залита и по наркотиците. Започва да се друса заедно с моделките, които винаги разполагат с голямо количество бяло преди среща с клиент.

По време на участието на Йоана в „Черешката на тортата“ стана грандиозен скандал, за който медиите дълго говориха. Когато певицата била домакин, извадила кока на масата, донесена й от дилър лично в дома на Йоана.

След като тя и Тодор Славков дръпнали няколко магистралки пред ококорените очи на екипа и останалите участници, се усамотили в другата стая.

„Започнах с простотиите, с нощния живот. Прибирайки се сутрин, започнах да се виждам в очите на децата и съпруга си. Ударих дъното. Пропаднах“, призна си Йоана, което подсказа, че певицата е взимала опиати и пред собствените си деца – момчетата Ясен и Йово.