"Неформален театър, който се случва на неформално място" - така певицата Йоко Захариев определи моноспектакъла "Тук ли си?", в който тя прави актьорски дебют.

Сценарист и режисьор на представлението е Радослав Гизгинчиев, постановката е част от мащабния му проект "Любов", а сцена за неговото творчество ще станат родни клубове.

В предаването на TV7 "Усещане за жена" провокативната певица сподели, че в "Тук ли си?" ще се превъплъти в жена, която отваря личния си дневник, за да разкрие пред публиката своя свят, драмите, любовите и разделите си.



Йоко бе категорична, че за нея актьорската игра ще бъде предизвикателство, но и удоволствие, тъй като героинята й е близка по характер и преживявания, а непосредственият контакт със зрителите добринасял за колорита на образа.

Софийската премиера на моноспектакъла е тази вечер от 20:30 ч. в известен столичен клуб. Йоко тръгва на лятно турне из България, за да представи творбата на Радослав Гизгинчиев. Наесен пък ще продължи с клубните участия в "Тук ли си?" в столицата.