Фронтменът на група „Сигнал“ Йордан Караджов е една от легендите на родната музика и неслучайно е част от новосформираната група „Легендите“.

Музиката се оказва професионална съдба и за дъщеря му Лора Караджова, която е сред най-актуалните звезди на БГ музиката.

Преди месеци тя стана майка, а ето какви промени забелязва у нея прочутият й баща:

"Лора се промени, бих казал в положителен смисъл от гледна точка на темперамента. Преди освен на сцената, тя си беше темпераментна и извън нея, когато отиваше да се забавлява с приятели и т.н. В един момент обаче присъствието на дъщеря й до нея я свали от небето на земята и сега, когато не е била с Алиса няколко дни и като отново я види, Лора започва да плаче. Това на мен ми е достатъчно да разбера, че тук става нещо необратимо" - казва музикантът пред "Труд", пише signal.bg.



Лора е наследила от баща си не само талантът, но и черти от характера, признава Караджов.

"Той по-скоро е от мен - Лора не говори много, какъвто съм и аз на практика. Същевременно на сцената е това, което не е в живота, също като мен, защото и аз - кача ли се на сцената, ставам неузнаваем. Аз, като сляза от сцената и все едно ме няма, не обичам да говоря празни приказки и затова много хора казват - той е надутяк, той се прави, на нищо не се правя, просто съм безкрайно земен човек и това ми е характерът. Тези, които ме познават, знаят, че всъщност съм добър събеседник, с когото можеш да си кажеш абсолютно всичко, което ти е на сърце и душа" - обяснява той.