Евгени Минчев не може да си го мери с Григор Димитров! Това отсече Йорданка Христова по повод нападките на Лорда към Спортист №1 на България за 2014 година, пише "България Днес".

Певицата делеше една стая с Минчев по време на престоя им в къщата на Биг Брадър. Тогава "паркетният лъв" си позволи да я обиди, като я нарече "майка на лесбийка" и "комунистическа певица".

"Когато Евгени достигне до престижното място на Димитров, тогава да говори. Кой е Евгени Минчев? - попита риторично Данчето. - Гришо не го знаели в Лондон... Това са пълни глупости! Та той прославя цяла България. Ще попитам въобще някой знае ли за Минчев, особено в Лондон?", избухна Христова.



Както е известно, Григор Димитров зае престижното десето място в класацията на MTV за най-сексапилен мъж в света. Евгени се присмя на тенисиста и заяви, че Гришо не е постигнал никакви успехи, нарече го Ганьо и обяви, че ако тенисистът ни е секси, той трябва да е Мис България.

Думите на бившия ватман обединиха всички в спортните среди, които са категорични, че Минчев говори глупости и завижда на признанието, което за разлика от него получава Григор.



*Григор Димитров е десетият най-сексапилен мъж в света

Бившият боксьор Калоян Стоянов-Цимбика също се възмути от изказването на светския хроникьор. Заклетият фен на ЦСКА никак не харесва Лорда от момента, в който обиди Данчето Христова в ДБиг брадърУ. Тогава Цимбика дори се зарече, че ще разбие муцуната на Евгени, ако го срещне.

"Това е несериозно. Какъв капацитет е тоя, че да характеризира Григор? Успехите сами говорят за Димитров. Не знам в коя Англия е живял Минчев, но явно страда от шизофрения. На Острова всеки знае кой е Гришо. А Евгени може да е играл тенис само по поляните с гейовете", отсече Стоянов пред "България Днес".

"В класацията за ''Спортист на годината'' бях за Кубрат Пулев, но и двамата с Гришо са лицето на България в момента. Единият проби в десетката на световния тенис, а Кобрата беше претендент за световната титла, нещо, което никой друг българин не е постигал. Завистта се превърна в национална черта. Много обичаме да си плюем по своите. А Гришо и Кубрат целият свят ги аплодира. Двамата са красиви и симпатяги. Само тук избиваме комплекси и се чудим каква простотия да измислим", категоричен е Цимбика.



*Калоян Стоянов се присмя на Евгени

Лорда: Що не спите с него?

Евгени Минчев продължи с атаките си към Гришо. Той първо избълва куп глупости срещу тенисиста в телевизионния ефир, а след това твърдо застана зад думите си.

"Какъв еталон за сексапил е той? Вие бихте ли спали с него?", попита Лорда, след което затвори телефона. Модният експерт обори класацията на MTV за най-сексапилен мъж.



"Що за класация е това, че и наш Ганьо там? След като Григор Димитров влезе в Топ 10, тогава аз ще се кандидатирам за Мис България. Нали знаете, че когато някой го набутват да спечели конкурс, около него все грозни подгласници слагат. Какви са успехите на Гришо? Хората около него печелят цял живот класации, а сега и той там. Седма година живея в Лондон и повярвайте ми, че никой не ме е питал нищо за Бербатов, за Стилиян Петров и за Григор Димитров", коментира Минчев пред ТВ7.



Енев: Не се е събличал по физическо

Капитанът на националния отбор на България по тенис Тодор Енев определи нападките на Евгени Минчев по адрес на Григор като смешни.

"Не може мъж, който не се събличал по физкултура, да прави такива изказвания към Гришо - каза пред "България Днес" Енев. - Несериозно е. Григор го знаят навсякъде по света. Той прославя България. Успехите му могат да се сравнят с тези на Христо Стоичков. Неслучайно Димитров бе избран за Спортист N1 на България."

Енев смята, че Григор вече се е превърнал в модна икона.

"Връзката му с Мария Шарапова е много силна. Откакто са заедно, успехите му са все по-големи", допълни Енев.