"Сега си представям какво е на майка ми на баща ми да ме гледат тука, с цялата история с Тачо, пийнала две чаши вино". Това сподели бившата Любовница на Тачо - Зорница Линдарева, на две от по-зрелите жени в къщата на "ВИП Брадър" - Йорданка Христова и Камелия Воче.

Тя бе сигурна, че колкото по-големи са децата, толкова по-големи са проблемите, които създават на своите родители. Някои от тях носели големи ядове според нея.

"Някои носят, някои не носят", отряза я Христова, очевидно не желаейки да разговаря повече.

Когато Зорница се опита да каже, че двете дами най-добре би трябвало да разбират тя какво има предвид, Христова отново я скастри: "Спри се, наду ми главата. Ние ги знаем тези уроци повече от теб. Наду ни главата, говориш ни за неща, които вече ги знаем".

Впоследствие певицата материализира неприязънта си в номинация, посочвайки именно Зорница за изгонване: "Обзема я една логорея, поток от думи, който не мога да търпя", изтъкна Данчето.

"Аз разбирам, че тя е психично болна и се нуждае от внимание. Не харесвам това, че тя харесва това да бъде съжалявана", заяви от своя страна и другата прима в къщата - Камелия Тодорова, по време на номинациите за изгонване от "ВИП Брадър".