Една от най-известните ни певици ще бъде гост звезда в музикалното шоу на Нова тв "Пееш или лъжеш".

Йорданка Христова ще трябва да отсее един от общо осем участници в изданието, с което ще направи дует в специално новогодишно предаване на телевизията.

В него ще се включат всички седем гост звезди от "Пееш или лъжеш", които ще пеят заедно с избрания от тях участник. В шоуто ще има пет кръга. Първият се нарича "първо впечатление" и зрителите ще видят в него осмината участници, без да чуят и дума от тях. Накрая гост звездата трябва да избере кой от тях да отпадне. Във втората фаза останалите седем души могат да се представят - да разкажат повече за себе си, без да се знае дали това е истинската им история.

Тук ще си тръгват други двама участници. Третият кръг е т.нар. липсинк - в превод от английски означава синхронизация на устните. Тук зрителите ще видят видеоклипове, в които участниците пеят. Но гост звездата трябва да реши дали наистина пеят те, а след това кои двама от тях да отпаднат. Тя може да се вслуша в коментарите на Съвета на шоуто.

В него постоянните членове ще са Емил Кошлуков, Милица Гладнишка и Алекс Раева. Към тях всяка седмица ще се присъединяват двама известни, като например Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които са част от първото издание на "Пееш или лъжеш".