Гръцката мегазвезда пристигна в България ден преди своето участие в Созопол.

Любимецът на гърците идва за първи път у нас, като тази вечер (5 август) ще изнесе запомнящо се шоу на новия стадион в Созопол – „Арена Созопол“. Изпълнителят е тук благодарение на фондация „Солей“ и община Созопол. Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и на място на касите на градския стадион. Начало 20:30 часа тази вечер.

Най-големият президентски апартамент в комплекс Дюни с великолепна гледка посрещна Йоргос Даларас със съпругата му Ана Рагуси. В разгара на летния сезон престижният морски курорт Дюни се оказа мястото, което дава спокойствието и уединението нужни на гръцкия музикант.

Тази вечер Йоргос Даларас ще зарадва почитателите си със запомнящ се концерт на градския стадион в Созопол. Сцената за изявата му вече е готова и освен много гръцки ритми, които ще звучат от нея, са монтирани специални екрани и много светлини ще допълват изживяването. Изпълнителят е тук заедно с друга музикална звезда - Аспасия Стратигоу. Без съмнение двамата ще ви вдигнат на крака. Ще остане ли верен Йоргос Даларас на себе си като не пропусне да изпълни „Къде останаха годините“, с която пробива в големия музикален бизнес, можете да се уверите сами тази вечер на стадиона.

Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона. Концертът на Йоргос Даларас е на 5 август 2015 година, стадион „Арена Созопол“. Начало: 20:30 часа.