Най-коментираното семейство от Big Brother Family – Качанови в понеделник напусна Къщата завинаги. Срещу Чехльото и половинката му 58,3 % от зрителите. Варненците Генчеви останаха с 41,7% отрицателен вот.

Давид и Елеонора дадоха ексклузивно интервю за „Блясък“ само минути, след като бяха изгонени. Ето какво казаха те:

Ели, Давид, съжалявате ли, че напуснахте Къщата на финалната права?

Елеонора: Ако си бяхме тръгнали по-рано, щях да го преживея по-леко. Сега малко съжаляваме, че напускаме, но не и за това, че сме участвали в предаването.

Давид: Вътре беше много хубаво. С всеки изминал ден ми ставаше все по-добре.

Елеонора: Наистина. Колкото повече стояхме вътре, толкова повече ни харесваше. Предаването ни направи по-силни и много ни помогна за живота.

Какво научихте от Big Brother Family?

Елеонора: Никога не сме се сблъсквали така с живота. Не е имало такива нападки към нас.

Давид: Видяхме живота какъвто е. Аз очаквах повечето неща, защото съм гледал всички издания на формата и знам как могат да ме извъртят.

Защо не се постарахте да не изглеждате толкова мързеливи в Къщата?

Давид: Сега тука ни хвана. Нали това е целта – да се покаже всеко семейство в България. Ние сме такова семейство. Ние във Велинград сме известни с това, че сме мързеливи.

Елеонора: Аз не се имам за мързелива. Принципно при тези условия – всички да са в кухнята – не ми е приятно да се бутам. Затова предпочетох да дам път на другите. Два дни преди да си тръгнем всички спяха и аз тогава изчистих банята, тоалетната... Но сигурно не е излъчено.

Давид: Все изтъкваха пред останалите, че сме мързелували. В Къщата ни мразеха, защото при нас влизаха разни хора. Това едва ли не ни вдигало рейтинга и гарантирало, че ще спечелим шоуто...