Известният тв новинар Юксел Кадриев ще продължава да води новините в Би Ти Ви.

Той отрече мълвата, че ще става шеф в телевизията, както и че бил уволнен.

„Ще се върна в Би Ти Ви, не се притеснявайте – не съм уволнен, не ставам шеф в Би Ти Ви и ще си водя Новините”, категоричен е Кадриев, научаваме от „България днес”, пише kliuki.bg.

С думите си новинарят внесе яснота относно това, което му предстои в работата, но по отношение на личните си взаимоотношения с екссъпругата си Бонка Георгиева бе по-дискретен.

Юксел сподели, че не е крил Габриела от бившата си жена. Той все още твърди, че думите на оперната певица са клевета.

„Винаги е знаела къде е дъщеря ни. Тя просто не се интересува от нея”, категоричен е Юксел Кадриев и допълва:

„Нормално ли е една майка да не се обажда 9 месеца на детето си. В това време тя твърди в пресата, че детето е скрито. Тя се обади на 15-ти септември следобед, за да попита в колко часа е тържеството за новата учебна година. Извода го оставям на вас”.

Припомняме, че Юксел Кадриев обвини оперната певица в набеждаване и лъжа, че не й е позволявал да вижда дъщеря им Габриела. От прокуратурата повдигнаха обвинение срещу Бонка Георгиева и дори й бе връчено постановление за привличане като обвиняема в софийско РПУ.

Освен че са й взети отпечатъци, на Бонка е наложена и мярка за неотклонение „подписка“. В случай, че певицата не се яви в полицията при повикване, ще бъде арестувана.

Според следствието вече са събрани достатъчно доказателства за вината и лъжите на бившата съпруга на Юксел Кадриев.

На въпрос към Кадриев, дали знае, че Бонка е заплашена от затвор, ако се докаже вината й в набеждаване, той заяви, че няма никаква идея какво ще се случи.

Снимка: Bulphoto