Култовият Кахраман от сериала „Част от мен" е баджанак на Андрей Арнаудов. Звездата на турското кино - актьорът Йозджан Дениз, е бил гадже на сръбкинята Даниела Янков - бивша съпруга на нашия тв водещ. Любовта им е отпреди 5 години. След развода с очилаткото красавицата се впуска в страстен романс с брюнета отвъд Босфора.

Същевременно „Всеки ден" узна, че Андрей и аверът му Иван Христов правят опити да вкарат турската звезда в риалитито „Фермата", на което са продуценти. Преговорите обаче били изключително трудни заради натоварения график на актьора и огромните му изисквания.

Йозджан Дениз се превърна в истинска сензация у нас, след като Би Ти Ви завъртя сериала „Част от мен". В Турция сапунката пожъна грандиозен успех. Там излъчването й приключи в края на февруари. Малцина обаче си спомнят, че преди 2011 година, още никому неизвестен у нас, Йозджан влезе в страниците на родните таблоиди заради любовта си с хубавата Даниела.

Турският актьор и бившата съпруга на Андрей Арнаудов се запознали на кинофестивала в Кан през лятото на 2011-а. Там сръбската лепотица бе командирована от телевизия „Фокс", за която работи в Белград. Журналистката успяла да омае Йозджан в луксозния хотел, където по случайност били настанени и двамата. Те често се засичали в лоби бара и когато се заговорили, установили, че са с едни и същи корени - от Балканите. Така пламнала любовната искра помежду им.

*Сн.: Булфото

Денем амбициозната блондинка си вършела стриктно работата, отразявайки фестивала, а вечер се вихрела с колеги и знаменитости из тузарски клубове, винаги в компанията на Йозджан. Двамата изкарали страхотен романс по време на престоя си в Кан, допълват сръбските медии, а краят на фестивала не бил край за отношенията им. Същото лято Даниела получила покана от турчина за двуседмична ваканция в Бодрум, известен като любимо място на всички турски звезди и мултимилионери отвъд Босфора.

В южната ни съседка Дениз е в топ пет на най-желаните ергени. 44-годишният хубавец е известен като донжуан сред колегите си заради безбройните си мимолетни връзки с тамошни красавици. Бил е гадже с красивата Едже Услу, позната като Лале от „Сълзи над Босфора". Имал връзка и с източната Моника Белучи - Фахрие Евджен от „Листопад", където играе Неджля. Слухът твърди, че двамата стигнали до брак, но той се разпаднал, когато хубавицата открила в телефона му любовни съобщения до известна телевизионна водеща. Предполага се, че става въпрос именно за сръбкинята Даниела. Бившата му приятелка Шебрем Шефер пък твърди, че той прескачал и на двата бряга.

Смята се, че ако Иван и Андрей успеят да привлекат Дениз в риалитито си, ще си гарантират огромен рейтинг не само в България, но и навсякъде на Балканите чрез международния канал, който Би Ти Ви наскоро пусна.